HYRJE NË SISTEM

Ofertat dhe shërbimet tona

Duke filluar nga 50 €
Linja e rregullt nga Kosova në Itali dhe anasjelltas
Duke filuar nga 70 €
Linje e rregullt nga Franca për në Kosovë dhe anasjelltas
Shitja me sistem
Apliko online përt u bërë agjent i shitjes
Fluturime
Rezervime me aeroplan për të gjithë Europën
Lundërime me traget
Rezervime me traget për Bari - Durrës dhe Bari - Bar

Kërko Udhëtime

Të rritur

Femijë(2-12)

Bebe(0-2)

Data e nisjes

Shërbimet që ju ofrojmë

Udhëtime me Autobus
Saba Turs mbanë linjen e rregullt Kosovë Itali dhe linjën plotësuese për  Francë dhe anasjelltas me nisje nga disa qytete  të Kosovës

Shiko më shumë
Rezervime me Aeroplan
Ndër shumë shërbime tjera, Saba Turs ju ofron edhe rezervime për aeroplan në të gjitha destinacionet e Evropës

Shiko më shumë
Rezervime me Traget
Saba Turs bën edhe rezervime për lundrime me traget përmes portit të Durrësit Drejt Barit në Itali dhe anasjelltas

Shiko më shumë

Disa nga linjat e rregullta që mbajmë

Kosovë - Itali
Përmes Shqipërisë  (me traget)
Çdo të mërkure dhe të shtune  Shiko Udhëtimet
Itali - Kosovë
Përmes Shqipërisë  (me traget)
Çdo të mërkure dhe të shtune  SHIKO UDHËTIMET
Kosovë - Itali
Përmes Kroacisë dhe Sllovenisë
Çdo të mërkure dhe të shtune  SHIKO UDHËTIMET
Kosovë - Itali
Përmes Kroacisë dhe Sllovenisë
Çdo të mërkure dhe të shtune  SHIKO UDHËTIMET
Kosovë - Francë
Përmes Italisë dhe Sllovenisë
Çdo të mërkure dhe të shtune  SHIKO UDHËTIMET
Francë - Kosovë
Përmes Italisë dhe Sllovenisë
Çdo të mërkure dhe të shtune  SHIKO UDHËTIMET

Përvoja na dallon nga të tjerët

Jemi agjensi turistike që ofron udhëtime me autobusa komod nga Kosova drejt Italisë dhe Francës.

Përvoja jonë 20 vjeçare na bën që të jemi njohësit më të mirë të klientëve dhe të kërkesave të tyre për udhëtime komode dhe korrektësi. Gjithashtu ofrojmë edhe rezervimin e biletave të aeroplanit drejt të gjitha destinacioneve botërore

shiko më shumë

Na kontaktoni

Na kontaktoni në numrin kujdestar dhe ne do të përgjigjemi në kërkesat tuaja

Tel: +383 44 765 679

Saba Turs SH.P.K. është ndërmarrje e licensuar për të oeruar në linja ndërkombëtare
Të gjitha materialet e publikuara në këtë faqe mund të jenë të mbrojtura
Saba Turs © 2020 - WEBMAIL