HYRJE NË SISTEM

Fluturime me Aeroplan

Ne nuk ju japim krahë, por ju japim mundësitë më të mira për fluturime me aeroplan

Ndër shumë shërbime tjera, Saba Turs ju ofron edhe rezervime për aeroplan në të gjitha destinacionet e Evropës. Falë bashkëpunimit me shumë kompani prestigjioze të fluturimit, Saba Turs mundëson që ju të fluturoni lirë dhe mirë në vendin e dëshiruar.

Për rezervime për aeroplan ju mund të na kontaktoni përmes faqes kontaktuese dhe ne do të jeni të gatshëm të ju ndihmojmë.

  • Fluturime në të gjitha destinacione evropiane
  • Fluturime në të gjithë botën
  • Kompani prestigjioze

Ju mirëpresim me ofertat më të mira

Shërbime Cilësore

Ekipi ynë profesional ju mundëson që të fluturoni në të gjitha relacionet evropiane me kompanitë më prestigjioze 

Na kontaktoni

Linjat e Udhëtimeve

Linja të rregullta nga Kosova për Itali dhe anasjelltas si dhe linja plotësuese për në Francë dhe anasjelltas me autobusa komod dhe staf profesional

Shiko më shumë

Saba Turs SH.P.K. është ndërmarrje e licensuar për të oeruar në linja ndërkombëtare
Të gjitha materialet e publikuara në këtë faqe mund të jenë të mbrojtura
Saba Turs © 2020 - WEBMAIL