HYRJE NË SISTEM

Adresa

Saba Turs, Brigada 123 P.N.
Përballë stacionit të auobusave
23000 Suharekë Kosovë

Kosovë

 • 029 271 908 (dhe fax)
 • 029 271 687
 • 029 269 333
 • 044 113 448
 • 044 184 233
 • 044 204 707
 • 044 401 909 

Itali

 • 0039 347 197 9371
 • 0039 338 498 8519
 • 0039 346 235 9945
 • 0039 347 523 0453 

Shqipëri

 • 00355  69 234 0919
 • 00355069 209 0722 

Austri

 • 0043  664  337 6544
 • 0043 0664 633 3057 

Ku ndodhemi

Udhëtimet

Tradita shumëvjeçare na mundëson që të jemi lider në shërbime të transportit drejt Italisë dhe Francës

SHIKO LINJAT 

Fluturimet

Ekipi ynë profesional ju mundëson që të fluturoni në të gjitha relacionet evropiane me kompanitë më prestigjioze  

Linjat e Udhëtimeve

Linja të rregullta nga Kosova për Itali dhe anasjelltas si dhe linja plotësuese për në Francë dhe anasjelltas me autobusa komod dhe staf profesional

Shiko më shumë

Saba Turs SH.P.K. është ndërmarrje e licensuar për të oeruar në linja ndërkombëtare
Të gjitha materialet e publikuara në këtë faqe mund të jenë të mbrojtura
Saba Turs © 2020 - WEBMAIL