HYRJE NË SISTEM

Linjat e rregullta me Autobus

Saba Turs mbanë linjen e rregull Kosovë Itali dhe Itali Kosovë me nisje të rregullta nga disa qytete kryesore të Kosovës drejt të gjitha qyteteve Italiane dhe anasjelltas përmes Shqipërisë. Lista e qyteteve është prezantuar më poshtë! 

Kosovë

 • Prishtinë
 • Komoran
 • Shtime
 • Malishevë
 • Suharekë
 • Prizren

 

Itali

 • Bari
 • Pescara
 • Ancona
 • Firenze
 • Bologna
 • Reggio Emilia
 • Arzingiano
 • Treviso
 • Udine
 • Rovato
 • Roccafranca

Francë

 • Lyon
 • Torino
 • Magjenta  
Udhëtime me autobus
për Itali dhe Francë

 

Autobus komod

Tradita shumëvjeçare na mundëson që të jemi lider në shërbime të transportit drejt Italisë dhe Francës

Shiko linjat 

Linjat e Udhëtimeve

Linja të rregullta nga Kosova për Itali dhe anasjelltas si dhe linja plotësuese për në Francë dhe anasjelltas me autobusa komod dhe staf profesional

Shiko më shumë

Saba Turs SH.P.K. është ndërmarrje e licensuar për të oeruar në linja ndërkombëtare
Të gjitha materialet e publikuara në këtë faqe mund të jenë të mbrojtura
Saba Turs © 2020 - WEBMAIL