HYRJE NË SISTEM

Rezervime me Traget

Tash e shumë vite as detet nuk na ndajmë më! Lundroni me ne drejt Italisë dhe anasjelltas përmes Adriatikut me anijet më luksoze që janë në qarkullim

Saba Turs bën edhe rezervime për lundrime me traget përmes portit të Durrësit Drejt Barit në Itali dhe anasjelltas. Bashkëpunojmë me shumë kompani prestigjioze lundruese të cilat garantojnë udhëtim të qetë dhe të sigurt. Ofrojmë udhëtim me anijet më luksoze në detin adriatik.

► Durrës  - Bari  dhe anasjelltas
► Bar -  Bari dhe anasjelltas

Përvoja shumë vjeçare e udhëtimeve tokësore, ajrore dhe detare bën që tek ne të gjeni ofertat më të mira për udhëtimet tuaja.

Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni përmes faqes kontaktuese.

Linja detare

Për rezervime me traget në linjat e ndryshme detare ju lutemi na kontaktoni dhe ne ju ndihmojmë

Na kontaktoni

Linjat e Udhëtimeve

Linja të rregullta nga Kosova për Itali dhe anasjelltas si dhe linja plotësuese për në Francë dhe anasjelltas me autobusa komod dhe staf profesional

Shiko më shumë

Saba Turs SH.P.K. është ndërmarrje e licensuar për të oeruar në linja ndërkombëtare
Të gjitha materialet e publikuara në këtë faqe mund të jenë të mbrojtura
Saba Turs © 2020 - WEBMAIL