HYRJE NË SISTEM

Dashuria për punën është motivi i cili na udhëheq

Mirë se vini në faqen e historisë të byrosë turistike Saba Turs. Sikur çdo kompani tjetër që punon dhe operon, edhe Saba Turs ka historinë e vet, përmes së cilës ka kaluar kjo kompani gjatë viteve dhe periudhave të ndryshme, si ajo e para dhe pas luftës, të cilat janë periudha të rëndësishme kohore në zhvillimin e kompanisë.

Saba Turs aktivitetin e saj e filloi qysh në periudhën e paraluftës, gjegjësisht në vitin 1993, me mjete transportuese të limituara dhe deri diku të amortizuara, duke mbajtur disa linja lokale, me një staf shumë të limituar.

Për herë të parë, Saba Turs, në vitin 1995 mbajti linjën e parë jashtë vendit, për në Austri dhe anasjelltas. Ishte kjo një parashenjë për suksesin e madh që do të arrihej në fushën e transportit të udhëtarëve.

Pas periudhës së luftës në Kosovë, Saba Turs siguroi autobus të ri dhe më modern, pasi që të vjetrit tanimë ishin djegur apo dëmtuar. Me sigurimin e autobusëve të ri, Saba Turs në vitin 2000 filloi edhe linjat e rregullta nga Kosova për në Itali, Francë, Austri dhe vende tjera të Evropës.

Tani Byroja Turistike disponon me një numër të madh autobusësh, dhe mbanë linjat ekzistuese dhe linja të ndryshme plotësuese në tërë Evropën përmes autobusëve, aeroplanit dhe tragetit, me zyre përfaqësuese në Kosovë dhe Itali, dhe me 15 të punësuar.

Stafi ynë

Bashkim Bytyqi

Drejtor Gjeneral  tel.044765679

Ilaz Morina  044/049 338 250

Administrator

Sherif Helshani

Menagjer  044905205

Fatlind Bytyqi      tel 045543525    

Menagjer per Marketing

BISER BYTYQI

Punëtor Linje

GERTA  BYTYQi
Ekonomiste 

Baftjar Bytyqi 

shofer linje  tel:044160074

Hamit Hoxha

Vozitës në linjat lokale

Sadri Bytyqi 044 186 939

Vozitës në linjat ndërkombëtare

Traditë

Tradita shumëvjeçare na mundëson që të jemi lider në shërbime të transportit drejt Italisë dhe Francës

SHIKO LINJAT 

Linjat e Udhëtimeve

Linja të rregullta nga Kosova për Itali dhe anasjelltas si dhe linja plotësuese për në Francë dhe anasjelltas me autobusa komod dhe staf profesional

Shiko më shumë

Saba Turs SH.P.K. është ndërmarrje e licensuar për të oeruar në linja ndërkombëtare
Të gjitha materialet e publikuara në këtë faqe mund të jenë të mbrojtura
Saba Turs © 2020 - WEBMAIL